Skip links

3D Keychains

In onze webshop hebben we sleutelhangers van sneakers in allerlei soorten en maten. Een 3D sleutelhanger in de vorm van een Air Jordan, Nike Air Force of Yeezy Boost? Geen probleem, die kun je bij ons bestellen. Zo loop je niet alleen met blinkende sneakers rond, maar ook met een sleutelbos met toffe keychains. En dit zijn niet zomaar platte sleutelhangers maar keychains in 3D. De kleine sneaker is van elke kant gedetailleerd en een mooie replica van de grotere versie. Met onze keychains kom je pas echt goed voor de dag! Een super leuke gadget om te hebben én om te geven!

Sleutelhangers dienen niet alleen als versiering, maar zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat jij je sleutel kwijtraakt. Door je sleutels aan een bosje te hangen met zo’n sneaker keychain erbij, graai je in je tas gelijk goed als je je kleine sneaker te pakken hebt. Het tofste zou natuurlijk zijn als je keychain matcht met het paar echte sneakers dat je aanhebt. Zeker met de 3D keychain versies van onze sleutelhangers, kun je de match goed laten zien.

Schoenen schoonmaken

Je sneakers moeten er dan natuurlijk wel mooi en schoon uitzien, zeker als je die matchende keychain laat zien. Bij SneakerCleaners zorgen wij ervoor dat jouw schoenen er weer als nieuw uitzien. Jij denkt misschien dat het niet mogelijk is je sneakers weer mooi te krijgen en staat op het punt ze in de vuilnisbak te gooien. Doe dat alsjeblieft niet! Laat ons je sneakers schoonmaken, zodat je niet op zoek hoeft naar een nieuw paar.

SneakerCleaners is in 2017 klein begonnen, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel geopend. We hebben al vele sneakers gereinigd, tegen mooie prijzen. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je dacht. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?