Skip links

Airpod Cases

Airpods zijn erg fijne oordopjes. Totdat je er per ongeluk eentje ergens in huis laat liggen en hem daarna niet meer kunt vinden. Daar hebben wij een oplossing voor: Airpod Cases. Zo kun jij je Airpods netjes opbergen en raak je ze niet meer kwijt. We hebben de cases in diverse patronen en opdrukken, zodat jij er altijd eentje vindt die bij jouw smaak past. En er zit ook nog eens een handige clip aan waardoor je hem bijvoorbeeld aan je sleutelhanger kunt hangen. Zo voorkom je dat je het doosje zelf misschien kwijtraakt.

In onze shop kun je kiezen uit verschillende doosjes, voor een prijs van €5,- per stuk. Ga je voor een wat meer uitgesproken zwart design met een hart erop? Of hou je het simpeler met alleen letters erop? Zelfs als je enorm fan bent van de Mona Lisa, kun je bij ons terecht. Wij hebben alle drie de keuzes en bieden alleen het beste zodat jouw waardevolle Airpods veilig opgeborgen zijn.

Schoenen schoonmaken

Bij SneakerCleaners zorgen wij ervoor dat jouw schoenen er weer op en top uitzien. Jij denkt misschien dat het onmogelijk is je sneakers weer fatsoenlijk te krijgen en staat op het punt ze in de vuilnisbak weg te gooien. We vragen je: doe het niet! Laat ons je sneakers cleanen, zodat je niet op zoek hoeft naar nieuwe schoenen.

SneakerCleaners is in 2017 klein begonnen, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel al geopend. We hebben al ontzettend veel projecten uitgevoerd (al heel veel sneakers gereinigd) en dat tegen mooie prijzen. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je zou denken. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?