Skip links

Keychains

In onze webshop hebben we vier pagina’s vol met sleutelhangers van sneakers. We hebben ze in allerlei soorten en maten. Een sleutelhanger in de vorm van een Air Jordan, Nike Air Force of Air Max 97? Geen probleem, die kun je bij ons bestellen. Zo loop je niet alleen met blinkende sneakers rond, maar ook met een sleutelbos met toffe keychains. Voor €3,50 kun je al uit ontzettend veel opties kiezen in onze shop. Je kunt ook nog eens kiezen uit 2D of 3D sleutelhangers.

Sleutelhangers dienen niet alleen als versiering, maar zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat jij je sleutel kwijtraakt. Door je sleutels aan een bosje te hangen met zo’n sneaker keychain erbij, graai je in je tas gelijk goed als je je kleine sneaker te pakken hebt. Het tofste zou natuurlijk zijn als je keychain matcht met het paar echte sneakers dat je aanhebt. En aangezien onze collectie sleutelhangers aardig groot is, al zeggen we het zelf, is die kans nog eens aanwezig ook!

Schoenen schoonmaken

Je sneakers moeten er dan natuurlijk wel mooi en schoon uitzien, zeker als je die matchende keychain laat zien. Bij SneakerCleaners zorgen wij ervoor dat jouw schoenen er weer op en top uitzien. Jij denkt misschien dat het onmogelijk is je sneakers weer fatsoenlijk te krijgen en staat op het punt ze in de kliko te gooien. Doe het niet! Laat ons je sneakers schoonmaken, zodat je niet op zoek hoeft naar een nieuw paar.

SneakerCleaners is in 2017 klein begonnen, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel geopend. We hebben al vele projecten uitgevoerd (vele sneakers gereinigd) tegen mooie prijzen. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je zou denken. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?