Skip links

Cleaning

Wanneer je gloednieuwe sneakers hebt gekocht, wil je natuurlijk wel dat ze zo mooi blijven. En daar kunnen wij je mee helpen. Of je sneakers nou van leer, suède of een ander materiaal zijn, met onze producten zijn ze goed beschermd. Zoals met onze Carbon Lab Leather Care van Collonil. Deze spray is een waardevolle verzorging voor het leer, met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. En met onze Jason Markk Repel Refill ben je ook nog eens milieubewust bezig.

Helaas blijven sneakers niet gloednieuw en is het onvermijdelijk dat ze in enige mate vies zullen worden. Gooi ze dan nooit gelijk weg! Bij SneakerCleaners kunnen wij jouw schoenen nog redden. In ons assortiment hebben we allerlei producten om vlekken en kleurveranderingen op te lossen, zodat jouw sneakers er weer als nieuw uitzien. We hebben totale pakketten om zelf je schoenen schoon te kunnen maken van allerlei soorten merken: SneakersER, Jason Markk, Dr Frisk, etc. We hebben zelfs handige travel kits, zodat je ook onderweg voor schone sneakers kunt zorgen. Verder verkopen we losse producten. Denk aan sponsjes en borstels om goed de vlekken mee weg te schrobben. Samen met een van onze sprays heb je binnen no time weer schone schoenen. Er zijn ontzettend veel soorten sprays, bijvoorbeeld voor verschillende materialen, en die kun je allemaal in onze shop vinden. Zo zit er altijd eentje bij passend bij jouw sneakers.

Geur uit sneakers verwijderen

Het is belangrijk dat een sneaker er mooi uitziet, maar de binnenkant is net zo belangrijk. Je wilt niet dat er allemaal eigenaardige geurtjes uit je schoenen komen (als je ze uit hebt getrokken). Daar hebben we oplossingen voor, zoals de Piggy Proof Active Perfume. Deze spray geeft je sneakers een verfijnde geur en is ook nog eens vocht- en vuil afstotend om aanhechting van bacteriën te voorkomen waardoor ongewenste geurtjes geremd worden.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?