Skip links

Tools

Naast het schoonmaken van sneakers bieden wij bij SneakerCleaners ook allerlei tools voor (het reinigen van) jouw schoenen. Hier vallen bijvoorbeeld onze borstels onder waarmee je vlekken uit je schoenen kunt halen. Of het nou gaat om een sponsje of een hardere borstel, je vindt ze in onze webshop. Voor elk materiaal is er een andere methode om deze goed te behandelen, check daarom altijd uit welke stof jouw schoenen bestaan. Zo weet je zeker dat je de goede borstel hebt om je sneaker schoon te maken. We hebben bijvoorbeeld de Dr. Frisk Suede Borstel. De borstel is hard genoeg om het vuil van je sneakers te borstelen, maar toch zacht genoeg om het leer niet te beschadigen. Met deze borstel verwijder je watervlekken en fris je de kleur van de sneakers weer helemaal op.

Een andere tool in onze webshop is de schoenspanner. Door deze universele schoenspanner te gebruiken behouden jouw sneakers langer de vorm. Bovendien absorbeert de houten spanner het vocht en zorgt de veer voor een continue spanning.

Sneakers poetsen

Naast het feit dat je sneakers vies kunnen worden, kunnen ze helaas ook beschadigen. Dat is niet met een sponsje of borstel en wat spray op te lossen. Maar geen zorgen, ook dan is je schoen zeker nog te redden. Wij bieden namelijk Paint Markers en kleurherstellende pasta’s om jouw schoen te herstellen. Met de Paint Markers kun je makkelijk de beschadigingen op je midsole wegwerken. Je kunt de markers ook gebruiken om zelf creatief bezig te gaan en eigen patronen te creëren.  De marker is op acryl gebaseerd, water bestendig en flexibel. We hebben hem in veel verschillende kleuren, zodat jij altijd de juiste match hebt voor jouw sneakers.

Naast de Paint Makers kun je ook kleurherstellende pasta’s vinden in ons assortiment. De Collonil Colorit tube is een sterk dekkende kleurherstellende pasta voor beschadigde kinderschoenen van glad leer. De Colorit pasta smeert makkelijk uit en maakt beschadigingen minder zichtbaar.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?