Skip links

Collonil

Wij bieden verschillende producten van het merk Collonil. De meeste daarvan zijn producten om je sneakers te reinigen. De Carbon Lab Schuim heeft een grote reinigingskracht en is snel en gemakkelijk te gebruiken op alle materialen. De Carbon Lab Odor Cleaner zorgt voor een aangename en frisse geur en is overal te gebruiken. De spray verwijdert geuren als zweet, rook, keukengeuren etc. Collonil heeft ook een Carbon Lab Protecting spray, bedoeld als bescherming van je schoenen. De beschermende spray vormt een onzichtbaar, ademend en zeer beschermend schild op alle materialen en beschermt zo tegen vocht en vuil. Wil je ook graag de midsole van je sneaker beschermen tegen viezigheid? De Collonil Carbon Midsole Sealer zorgt ervoor dat de viezigheid niet geheel in je midsole trekt.

In onze webshop bieden we verder ook een paar borstels aan van Collonil. Met deze borstels (en een goede spray) kun jij al veel viezigheid van je sneakers afkrijgen. Er zijn verschillende borstels voor andere materialen, zodat de borstel optimaal werkt op de stof van jouw sneakers. Een andere optie is een zogenaamde spot cleaner. De CARBON Spot Cleaner is een universeel toepasbare droogreiniger die verkleuring en vervuiling op ruw leer verwijdert.

Collonil online bestellen?

Als er beschadigingen zijn aan je schoenen, kun je ervoor kiezen Collonil Collorit te gebruiken. Deze sterk dekkende kleurherstellende pasta is voor beschadigde kinderschoenen van glad leer. De Colorit pasta smeert makkelijk uit en maakt beschadigingen minder zichtbaar.

Ten slotte hebben we van Collonil ook andere tools voor je sneakers. Met een schoenlepel kan je makkelijk je (strakke) schoenen in, zonder al het geheis en gezeul. Een schoenspanner houdt je sneakers mooi in vorm. Door deze universele schoenspanner te gebruiken behouden jouw sneakers langer de vorm. Bovendien absorbeert de houten spanner het vocht en zorgt de veer voor een continue spanning.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?