Skip links

Jason Markk

Van het merk Jason Markk hebben wij ook producten in onze webshop. Een deel daarvan zijn sprays en foams om je sneakers te reinigen, bijvoorbeeld de Jason Markk Repel of Jason Markk Premium Shoe Cleaner. We bieden verder de Cleaning brush van dit merk om een optimaal resultaat te krijgen. Het is de ideale cleaning brush voor ruwere materialen zoals leer.

Jason Markk heeft verder Quick Wipes. In de verpakking zitten 30 stuks. De Quick Wipes zijn makkelijk om mee te nemen zodat je jouw schoenen overal makkelijk schoon kan maken. Je kunt vlekken ook verwijderen met de Jason Markk Microfiber Towel. Het is verder mogelijk hele cleaning kits te bestellen zodat jij thuis grondig aan de slag kunt met het schoonmaken van je sneakers. Cadeautje nodig voor een sneaker liefhebber? Dit merk heeft verschillende giftsets om cadeau te doen. Wat wij ten slotte nog van James Markk in onze collectie hebben, zijn zogenaamde inserts. Daarmee geef je jouw sneakers op natuurlijke wijze een fijne geur, en ga je vieze geurtjes uit je schoenen tegen.

Jason Markk online bestellen?

Bij SneakerCleaners zorgen wij ervoor dat jouw schoenen er weer op en top uitzien. Jij denkt misschien dat het onmogelijk is je sneakers weer fatsoenlijk te krijgen en staat op het punt ze in de kliko te gooien. Doe het niet! Laat ons je sneakers schoonmaken, zodat je niet op zoek hoeft naar een nieuw paar.

SneakerCleaners is in 2017 klein begonnen, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel geopend. We hebben al vele projecten uitgevoerd (vele sneakers gereinigd) tegen mooie prijzen. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je zou denken. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?