Skip links

Dr.FrisK

Dr.Frisk heeft een paar goede producten om jouw sneakers gronding te reinigen. Het merk heeft onder andere een totaalpakket, met een cleaner die voor 98% natuurlijk en compleet biologisch afbreekbaar is. Een flesje van 118ml zorgt wel voor 100 schoonmaakbeurten van je schoenen. De zacht schuimende vloeistof reinigt effectief en verwijdert alle vuil en de vlekken van je sneakers. Het is handig de Cleaner wel eerst even te testen op een plek op je schoen die niet zo opvallend is.

De vloeistof geeft het optimale resultaat als je er ook een bijpassende borstel bij gebruikt. Wij hebben van Dr.Frisk twee borstels: de suède borstel en de Premium borstel. De Dr.Frisk Suede Borstel is hard genoeg om het vuil van je sneakers te borstelen, maar toch zacht genoeg om het leer niet te beschadigen. Met deze borstel verwijder je watervlekken en fris je de kleur van de sneakers weer helemaal op. De Dr.Frisk Premium borstel is gemaakt van natuurlijke haarvezels, die 2,5 centimeter lang zijn. Het handgemaakte handvat van walnotenhout beschadigt door de kwalitatieve haarvezels de sneakers niet. Hiermee kun je de sneakers voorzichtig en goed grondig reinigen. De borstel is optimaal geschikt voor materialen zoals suède, mesh en nubuck.

Dr.Frisk online bestellen?

Geen zin om de borstel en de Cleaner de hele tijd mee te nemen? Dan zijn de Cleaning Wipes van Dr.Frisk een oplossing. Deze vochtige doekjes van microvezel maken jouw sneakers weer in een handomdraai goed toonbaar. Je kunt ze aan beide kanten gebruiken. Om hardnekkig vuil en vlekken weg te halen moet je de gestipte kant gebruiken. De zachte kant is bedoeld om de sneakers te poesten. In elk doosje zitten 10 doekjes. Super handig voor in je sporttas of om naar een festival of op reis te nemen, omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?