Skip links

Crep protect

Crep Protect heeft bij ons verschillende producten in het assortiment. Zoals een spray om je sneakers te beschermen wanneer jij lekker wilt feesten op een festival. De Crep Protect rain en stain spray is een effectieve transparante sneakerspray en beschermt je schoen tegen vuil en water. Een andere spray is voor het echt reinigen van je schoenen, de Crep Protect Cure. Het actieve schuim zorgt voor een reinigend effect. Deze solution is de perfecte aanvulling op je shoe cleaner kit. Een andere aanvulling is de Cleaning Wipes van Crep Protect. Handig te gebruiken en makkelijk mee te nemen. Net als de travel kit van het merk. De compacte kit bevat alles wat je nodig hebt om jouw sneakers te voorzien van een goede refreshing.

Crep Protect online bestellen?

Niet alleen de stof van je schoenen heeft extra bescherming nodig, ook je veters hebben het vaak zwaar. Daarom is het soms tijd voor een nieuw paar veters. Crep Protect heeft een paar zwarte en een paar witte veters, zodat ze altijd passen bij de kleur van jouw sneakers. Om de vorm van je schoenen mooi te behouden, kun je gebruik maken van de zogenaamde Crep Protect Trees. De veer in deze schoenspanner zorgt voor een continue spanning waardoor de vorm goed blijft. Ten slotte heeft dit merk ook Crep Pills, deze verwijdert vocht, schimmels en bacteriën en daarmee nare geurtjes uit je sneakers en zorgt voor een verfrissende geur.

SneakerCleaners begon in 2017 klein, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel geopend. We hebben al vele sneakers gereinigd, tegen een goede prijs. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je dacht. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?