Skip links

Piggy Proof

De producten van Piggy Proof zijn met extra zorg voor mens én dier ontwikkeld. De ingrediënten zijn erg effectief, en zijn op deze manier ook nog eens duurzaam. Van dit merk hebben we vooral veel soorten sprays in het assortiment. Onder andere de Piggy Proof Deep Clean Solution Absorbent frabrics en suede. Deze milde schuimoplossing reinigt absorberende materialen. De ingrediënten dringen diep in de vezels door waardoor vuil en vlekken in je schoenen verleden tijd zijn. Bijkomende bonus: je kunt deze schuimoplossing ook gebruiken voor meubilair en vloerbedekking in je huis.

Piggy Proof heeft verder een spray voor bescherming van leer tegen vuil en water. Omdat de spray zacht is, is het ook binnenshuis prettig te gebruiken. Behandel de schoenen drie keer met de spray en laat ze dan 24 uur drogen. Zo krijg je het beste resultaat. Deze spray is eveneens voor meer te gebruiken dan alleen schoenen. Denk aan kleding en tassen.   

Piggy Proof online bestellen?

Voor het oppervlakkige vuil op je sneakers kun je het beste de Piggy Proof Deep Cleaning Brush gebruiken. Deze borstel is verder goed te gebruiken wanneer je andere producten zoals de sprays van Piggy Proof gebruikt. De synthetische haren voorkomen het absorberen van vloeistoffen en vuil in de borstel. Wanneer je zowel spray en borstel in één wilt gebruiken, kun je de Piggy Snow Bright Sponge bestellen. Deze sponsjes zorgen voor een krachtige reiniging, speciaal geschikt voor midsoles. Je moet de spons eerst vochtig maken en daarna opwrijven tot een rijke foam. Dit merk heeft verder verschillende kits om thuis zelf je sneakers grondig schoon te maken.

Wil je de vieze geurtjes uit je sneakers hebben? Daar heeft Piggy Proof een oplossing voor. Piggy Proof Active Perfume geeft schoenen en textiel een verfijnde geur door het parfum van iris, kardemom en vetiver. Door de vocht- en vuil afstotende nanotech formule wordt aanhechting van bacteriën voorkomen waardoor ongewenste geurtjes worden geremd.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?