Skip links

SneakersER

Van SneakersER hebben wij verschillende kits om je schoenen te beschermen en schoon te maken. Super fijn om voor jezelf te kopen, maar zeker ook leuk als cadeau aan een sneaker liefhebber. Met de luxury SneakersER Set heb je het totale pakket in huis om je schoenen eens grondig te reinigen. Deze kit bestaat uit een Premium Sneaker Cleaning Solution, een Premium Sneaker Cleaning Brush, een Premium Crepe Rubber Suede Brush, een Premium Sneaker Cleaning Cloth, een Superhydrophobic Sneaker Applicator Brush en een Superhydrophobic Sneaker Protector.

Het belangrijkste product van dit merk is toch wel de SneakersER Midsole Paint Marker. Met deze markers los je beschadigingen aan je midsole op, de onderste laag aan de buitenkant rondom je schoen heen. Zeker als deze licht gekleurd is, zie je daar al snel vlekken of viezigheid op. Met een marker van SneakersER is dat zo opgelost. We hebben de markers in wel 12 basic kleuren waardoor de juiste kleur voor jou erbij zit.

SneakersER online bestellen?

Wij zorgen er bij SneakerCleaners voor dat jouw schoenen er weer op en top uitzien. Volgens jou is het misschien onmogelijk je schoenen weer mooi te krijgen, en daarom sta je op het punt ze in de kliko weg te gooien. Doe dat alsjeblieft niet! Laat ons je sneakers cleanen, zodat je niet op zoek hoeft naar een (duur) nieuw paar sneakers.

SneakerCleaners is in 2017 in het klein begonnen, maar inmiddels stromen de aanvragen binnen en is de 2e winkel geopend. We hebben al ontzettend veel projecten uitgevoerd (al heel veel sneakers gereinigd) en dat tegen mooie prijzen. Jouw sneakers kunnen vaak nog veel langer mee dan je zou denken. Wij cleanen sneakers met de aandacht die ze verdienen. Door gebruik van de juiste middelen en tools zijn we in staat om jouw sneakers weer als nieuw te maken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?