Wat onze klanten over ons zeggen

Top

★★★★★
Nooit gedacht dat mijn sneakers er weer uit kunnen zien als nieuw. Super service, top prijs.
- Maykel Swaans

Geweldig

★★★★★
Ik had een paar lelijke sneakers. Heb gebeld mijn schoenen weggebracht en Geweldig ze zijn zo super schoon terug gekregen. Dit had ik niet verwacht. Helemaal Top gedaan ben er blij mee
- Henriette Snoeijs

Echt TOP!

★★★★★
Mijn witte Adidas sneakers waren echt vies geworden. Nooit gedacht dat ze weer zo als nieuw eruit konden zien. Echt super dik! Hoef nu geen nieuwe schoenen te kopen, deze shinen opnieuw!
- Nick Stokman

Woooow

★★★★★
Ik had mijn schoenen gekocht en ik ging even lekker in de tuin zitten. Dacht ik doe lekker mijn schoenen uit maar mijn nichtjes dachten ik verstop de schoenen van mijn oom. Toen ik ze terug vond waren ze vies er zaten groenen vegen op ik dacht dat krijg ik nooit meer schoon maar toen zag ik de advertentie van sneakercleaners.nl en ik bracht ze daar na toen en hij ging er mee aan de gang en toen ik ze terug kreeg stond ik gewoon verstelt ze waren en super schoon
- Jipsuijs

Voor herhaling vatbaar!

★★★★★
Goede snelle persoonlijke service, meedenken en vooral ook juiste aandacht geven aan de klant! Kevin heeft eerlijk aangegeven dat de sneakers niet helemaal gerestyled konden worden omdat er beschadigingen waren in de leerlaag van het oppervlak. Toch heeft zij ze helemaal opgepoetst, voorzien van nieuwe veters, waardoor ze nog prima een ronde meekunnen. Dat is echt goede service, dus wij zullen zeker nog een keer van jouw diensten gebruik maken. Nogmaals bedankt en veel succes!
- Annique de Leeuw

Top Service

★★★★★
Top service, en super snel geholpen. Sneaker Cleaners maakt je sneaker weer als nieuw!
- Stijn v Oirschot

TOP!

★★★★★
Sneakercleaners maakt het mogelijk. Heb weer super mooie schoenen.
- Mandy Ertelt

Aanrader!!

★★★★★
Dankzij sneakercleaners zijn mijn schoenen weer zo goed als nieuw! Een echte aanrader!!
- Bente

Super Service

★★★★★
Sneakers weer fresh&clean. Super Service!!
- Barbara

Super!

★★★★★
Ik had mijn paar sneakers bijna weg gegooid, tot dat ik van sneakercleaners hoorde. Nu zien ze er weer schoon en fresh uit, zeker een aanrader! Super service!
- Pepijn

Top service

★★★★★
Sneakercleaners is een echte aanrader. Na de behandeling zien je schoenen er weer uit als nieuw
- Nicky

Geweldig

★★★★★
Gewoon geweldig top service
- Max

Toppie!

★★★★★
3 Paar All Stars zien er weer uit als nieuw. Supergaaf; blij mee.
- Jos de Kousemaeker

Topservice!

★★★★★
Ik heb twee paar sneakers laten schoonmaken. Ze werden opgehaald en teruggebracht door Kevin zelf. Ook hield hij me actief op de hoogte van de voortgang. Een paar zag er weer super uit. De andere (een heel oud paar) kreeg hij niet helemaal schoon. Maar toen hoefde ik (ook al stopte hij er veel tijd in) er ook niet voor te betalen. En er was ook nog tijd voor een praatje. In een woord: Top!
- Michelle

Perfect

★★★★★
3 paar sneakers helemaal als nieuw. Terwijl ik eigenlijk dacht dat het onmogelijk was. Plus de service van het ophalen en terugbrengen tot het op de hoogte houden van het proces!
- Thomas

Yeezys

★★★★★
Tot op heden al mijn Yeezys laten doen en wonder boven wonder zijn ze allemaal zo goed als nieuw teruggekomen. Ook de haal en breng service was echt een toegevoegde waarde!
- Johan Wipkink

Top!

★★★★★
Super tevreden over zowel het resultaat als de service. Zeker het halen en brengen is een pluspunt en de vriendelijke benadering. Aanrader!
- Femke Bullens

Adidas Ultra Boost

★★★★★
Ik heb mijn Adidas Ultra Boost triple white opgestuurd voor een volledige behandeling, de schoen ziet er weer als nieuw uit, echter liet de verf laag los zowel na 1ste als na de 2de behandeling. (Dit komt door de lastig te behandelen boost zool) hierdoor het bedrag retour gekregen, altijd prettig contact gehad!
- Joep Konings

Schoenen weer als nieuw!

★★★★★
Als sneakerhead hou ik van mijn schoenen, als er een vlekje op zat werd ik vroeger gek! Tot ik sneakercleaners ontdekte. Ik weet dat als ik ze hier afgeef ik 100% zeker dat ik ze weer fresh ontvang voor een goede prijs
- Marijn

vak werk!

★★★★★
Na een festival naar sneakercleaners! Je krijgt je schoen weer als nieuw terug
- Emile Rodi

Toppers’

★★★★☆
Echt top service en ze zien er als nieuw uit!
- Rofaida

Top

★★★★★
Wat een service! Dank je wel.
- Mayke