Skip links

Geld besparen?

In deze dure tijden toch lekkere warme voeten? Dan biedt SneakerCleaners een prima uitkomst en je bespaart er nog geld mee ook..!

Waarom zou je immers veel geld uitgeven aan nieuwe sneakers terwijl dat paartje wat juist zo lekker zit nog gewoon prima een tijdje mee kan, het leven is immers al duur genoeg toch?

Bij SneakerCleaners helpen we dagelijks tientallen klanten met het opfrissen, repareren en onderhouden van hun sneakers. Met veel liefde en vakmanschap gaan we aan de slag om jouw favoriete paartje sneakers weer helemaal fresh en clean te krijgen.

Zo geven we je sneakers niet alleen een tweede leven waardoor jij een hoop geld uit kunt sparen, maar helpen we ook een handje mee in het recyclen van producten en materialen.

Er is meer mogelijk dan je denkt! Zo kunnen we lakschades weer netjes bijwerken, stiknaadjes vast zetten en bijvoorbeeld ook een nieuwe binnen voering of undersole plaatsen.

Hoe het werkt? Heel simpel!

In Tilburg hebben we een fysieke winkel in de binnenstad waar je van dinsdag tot en met zaterdag dagelijks binnen kunt lopen zonder afspraak en in Barendrecht hebben we een drop off punt waar je op afspraak je sneakers kunt droppen.

En om het nog makkelijker te maken, kun je je sneakers ook verzenden via PostNL!

Mocht je vooraf meer informatie willen over de kosten en mogelijkheden dan kun je het beste even wat foto’s sturen van de sneakers. Je kunt ons altijd een berichtje sturen via het contact formulier of via whatsapp.

Bespaar jij deze winter veel geld uit?

Meer weten over jouw sneakeronderhoud? Loop gerust binnen of neem contact op.


30-9-2022 geschreven door Kevin Verhoeven

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?