Skip links

UGSS tijdens de herfst en winter onderhouden?

In deze dure tijden toch lekkere warme voeten? Dan biedt SneakerCleaners een prima uitkomst en je bespaart er nog geld mee ook..!

Het herfst seizoen is weer lekker bezig en aan het weer is dat uiteraard ook weer goed te merken. Vallende bladeren, grillige regenbuien, herfst stormen en dat alles afgewisseld met frisse zonnige dagen tussendoor.

Niet gek dat je favoriete UGGS het aardig te voorduren krijgen natuurlijk. Een goede behandeling kan helpen nare en vervelende vlekken te voorkomen en zorgt uiteraard ook voor het behoudt van jouw favoriete UGGS. Om je een handje te helpen geven we je graag enkele tips mee.

Zo geven we je sneakers niet alleen een tweede leven waardoor jij een hoop geld uit kunt sparen, maar helpen we ook een handje mee in het recyclen van producten en materialen.

  • Spuit je UGGS vooraf goed in met een beschermspray. Kies liefst voor een protector van UGG zelf, maar ook andere merken kunnen prima. Let erop dat je niet te agressieve middelen gebruikt zoals bijvoorbeeld een nano-spray.
  • Bedenk dat je UGGS meerdere keren en vaker draagt, je ze dus ook vaker en regelmatiger inspuiten moet. Dat is overigens ook een tip bij andere sneakers en schoeisel. Bij frequent gebruik adviseren we je ze toch wel eens in de 5 weken in te sprayen.
  • Probeer ondanks het inspuiten UGGS vooral te dragen bij droog weer en regenachtige omstandigheden te voorkomen.
  • Mochten er onverhoopt toch veel vlekken zijn ontstaan, wrijf dan eerst de UGGS droog af met een theedoek of handdoek. Het gebruik van een borstel kan ook, zorg er dan wel voor dat deze zeer zachte haartjes heeft want je wilt natuurlijk niet het materiaal beschadigen.

Kom je er nu zelf toch niet uit? Niet getreurd want we behandelen ook jouw UGGS met veel vakmanschap en liefde! Hoe dat werkt?

In Tilburg hebben we een fysieke winkel in de binnenstad waar je van dinsdag tot en met zaterdag dagelijks binnen kunt lopen zonder afspraak en in Barendrecht hebben we een drop off punt waar je op afspraak je sneakers kunt droppen.

En om het nog makkelijker te maken, kun je je UGGS/sneakers ook verzenden via PostNL!

Mocht je vooraf meer informatie willen over de kosten en mogelijkheden dan kun je het beste even wat foto’s sturen van de UGGS. Je kunt ons altijd een berichtje sturen via het contact formulier of via whatsapp.

Bespaar jij deze winter veel geld uit?

Meer weten over jouw sneakeronderhoud? Loop gerust binnen of neem contact op.


10-11-2022 geschreven door Kevin Verhoeven

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?