Skip links

Airpod Cases

Airpods zijn erg fijne oordopjes en zijn daarom ook razend populair. Je ziet tegenwoordig bijna iedereen ermee lopen. De draadloze oortjes zijn ook superhandig, totdat je er per ongeluk eentje ergens in huis laat liggen en hem daarna niet meer kunt vinden. Daar hebben wij een oplossing voor: Airpod cases. Zo kun jij je Airpods netjes opbergen en raak je ze niet meer kwijt. We hebben de cases in diverse patronen en opdrukken, zodat jij er altijd eentje vindt die bij jouw smaak past. En er zit ook nog eens een handige clip aan waardoor je hem bijvoorbeeld aan je sleutelhanger kunt hangen. Zo voorkom je dat je het doosje zelf misschien kwijtraakt.

In onze shop kun je kiezen uit veel verschillende doosjes, voor een prijs van maar €5,- per stuk. Ga je voor een wat meer uitgesproken zwart design met een hart erop? Of hou je het simpeler met alleen letters erop? Zelfs als je enorm fan bent van de Mona Lisa, kun je bij ons terecht. Wij hebben alle drie de keuzes en bieden alleen het beste zodat jouw waardevolle Airpods veilig opgeborgen zijn.

Airpod Case bestellen

Je kunt natuurlijk zo gek gaan als je wilt wanneer je een Airpod Case bestelt. Die van ons zijn echter wat rustiger, voornamelijk in de kleur wit. De meeste Airpods zijn dan ook wit, waardoor de case goed bij de oortjes past. Zo is het doosje niet alleen erg praktisch, maar kun je er gerust mee rondlopen. Kleine tip van ons: hang hem bijvoorbeeld aan je tas om te voorkomen dat je de case, met daarin je waardevolle AirPods, kwijtraakt. Ben je de case nou toch kwijtgeraakt? Balen! Maar in ons assortiment heb je veel keuze tegen een lage prijs, en heb je zo weer een nieuwe. Dat komt helemaal goed!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?