Skip links

SneakerBooks

Ben jij helemaal gek van sneakers en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is er nog iets tofs voor jou: boeken volledig in het teken van sneakers. Echte must haves voor degene met een sneakerverzameling die uit de kast begint te puilen. Met deze boeken kom jij nog meer te weten over de schoenen en ben jij degene die altijd coole feitjes over sneakers rond vertelt. We hebben verschillende boeken in onze collectie. Boeken als ‘Sneaker Freaker. The Ultimate Sneaker Book!’. Hét ultieme boek voor iedere sneakerliefhebber. De meest dope sneakers en tofste ins en outs staan in dit boek, een mooie toevoeging aan jouw sneaker collectie.

Staan in jouw kast alleen maar Converse schoenen? Is het jouw doel All Stars in zoveel mogelijk kleuren en patronen te verzamelen? Dan is het boek ‘Converse Chucks The Phenomenon’ zeker wat voor jou. Met dit boek leer je de wereld van de ultieme converse classics beter kennen. Van de oprichting tot de ware cult die rondom de bekende chuck taylor sneakers ontstond.

Sneakers boeken

We hebben bovendien een boek in ons assortiment, dat niet echt een boek is. Met de ‘Sneakers: Postcards designed by U-DOX’ heb jij een verzameling van 30 unieke sneaker postcards om de boodschap aan jouw sneaker maatje net wat toffer te maken! Dit is ook een onwijs leuk cadeau voor elke sneaker liefhebber, bijvoorbeeld voor een verjaardag.

Naast de boeken over de vele collecties sneakers, bieden wij bijvoorbeeld ook het boek ‘Shoe Dog: Het verhaal van de oprichter van Nike’. Zoals de titel al zegt, gaat dit verhaal over de oprichting van het bekende merk Nike. Ontzettend gaaf om in je kast te hebben, naast al die paren Nikes die je hebt staan. Zo weet je nog meer van het merk af dan je ooit zou denken.

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?