Skip links

Keychains

In onze webshop hebben we vier pagina’s vol met sleutelhangers van sneakers. We hebben ze in allerlei soorten en maten. Een sleutelhanger in de vorm van een Air Jordan, Nike Air Force of Air Max 97? Geen probleem, die kun je bij ons bestellen. Zo loop je niet alleen met blinkende sneakers rond, maar ook met een sleutelbos met toffe keychains. Voor €3,50 kun je al uit ontzettend veel opties kiezen in onze shop. Je kunt ook nog eens kiezen uit 2D of 3D sleutelhangers.

Sleutelhangers dienen niet alleen als versiering, maar zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat jij je sleutel kwijtraakt. Door je sleutels aan een bosje te hangen met zo’n sneaker keychain erbij, graai je in je tas gelijk goed als je je kleine sneaker te pakken hebt. Het tofste zou natuurlijk zijn als je keychain matcht met het paar echte sneakers dat je aanhebt. En aangezien onze collectie sleutelhangers aardig groot is, al zeggen we het zelf, is die kans nog eens aanwezig ook!

Sneaker sleutelhangers

Naast het feit dat het tof is deze keychains voor jezelf te kopen, is het ook leuk om deze sleutelhangers als cadeau te geven. En dan hoeft dat niet eens per se voor een grote sneakerliefhebber te zijn. Sleutelhangers zijn voor iedereen handig om aan de sleutelbos te hangen. En in plaats van een saaie, neutrale hanger ga je dan natuurlijk voor zo’n toffe sneaker sleutelhanger.

Het maakt niet uit voor wie het cadeau is, voor bijvoorbeeld een jongen of een meisje, de sneaker keychains zijn voor iedereen bedoeld. Je kunt in ons assortiment ook kiezen tussen 2D of 3D sleutelhangers. Allebei vet en gegarandeerd een goed cadeau voor een verjaardag of ander feestje. Zie jij er al wat tussen staan dat je tof lijkt? Bestel het dan nu snel via onze shop!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?