Skip links

SneakerCleaners dichterbij dan je denkt!

Inmiddels bestaat SneakerCleaners alweer bijna 4 jaar en groeit het aantal klanten dagelijks. We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat onze klanten niet alleen uit de buurt, maar vanuit geheel Nederland, België en Duitsland naar onze winkel komen.

Gezien service bij ons op 1 staat zijn we continue bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en verbeteren. Om onze klanten niet alleen in de omgeving van onze winkel in Tilburg te kunnen voorzien van onze sneakercleaning service hebben we een drop off punt geopend in de omgeving van Rotterdam (Barendrecht). Je kunt hier op afspraak je schoenen droppen en gebruik maken van onze service. Voor meer info kun je kijken op onze contactpagina.

En wist je dat je jouw sneakers ook via de post naar ons kunt verzenden? Je kunt vooraf aan ons meer info vragen over bijvoorbeeld de kosten en mogelijkheden, waarna een medewerker je meer uitleg zal geven over hoe het verzenden werkt. Op die manier geniet je overal waar je bent nog langer van jouw favoriete sneakers!

× Hey! Hoe kunnen wij je helpen?